Szerintünk a jó pizzához
három dolog kell.
Jó alapanyagok. Ez nem mindenképpen olasz, de nekünk többnyire az vált be.
Jó recept, aminek nagyon fontos része az idő és a hőmérséklet. De főleg az idő, mi minimum 48 órát kelesszük a tésztánkat.
Jó kemence. Itt el lehet könnyen csúszni, meg kell találni az optimális hőfokot az adott tésztához. Ez a mi esetünkben, lévén nápolyi stílusú (de nem szigorúan, a lényeg az íz!) viszonylag magas, 400 fok fölötti. Ezt mi a jelenlegi csúcsmodell új generációs elektromos kemencékkel érjük el.
RÓLUNK ÍRTÁK
VAGÁNY PIZZÁK EGY VAGÁNY CSAPATTÓL
Székesfehérvárról érkezett Budapestre a Pizza dell’Arte, az a hely, ami az olasz ételek szeretetéből és egy hobbiból nőtte ki magát menő pizzázóvá…
El Camino és nápolyi pizza: Pizza Dell’Arte 3 magyar városban
Hogy miként jön össze az El Camino, a nápolyi pizza, Székesfehérvár, Veszprém és Budapest? A megfejtés eddig úgy hangzott: Pizza Dell’Arte. Nemsokára pedig így fog: Pizza Dellarosso…
Felzabáltuk Budapest legjobb pizzáit!
Jancsa Jani úgy döntött, hogy nyakába veszi Budapestet, és megmutatja, milyen az igazán jó pizza! 5 tuti helyet is meglátogatott a fővárosban, ahol nagyon frankó verziókat lehet tesztelni. Volt itt minden: nápolyi változatok, szeletek, magyaros ízvilág, úgyhogy ne hagyjátok ki!
A Damniczki Cukrászda és a Pizza dell\' Arte is a Dining Guide TOP 10-ben
Megtiszteltetés érte a Damniczki Cukrászdát, a Pizza dell\'Arte-t és rajtuk keresztül a székesfehérvári gasztronómiát: a fehérvári cukrászda is szerepel a Dining Guide legújabb…